Prečo predávate e-bicykle pre deti?

Chceme, aby čo najviac detí milovalo jazdu na bicykli - to je naše poslanie. Dlho sme premýšľali, či do nášho sortimentu pridať horský e-bicykel a rozhodli sme sa z niekoľkých dôvodov...

Motivácia
Nie každé dieťa sa rodí s prirodzenou láskou k športu. A momentálne musia rodičia zápasiť aj so smart telefónmi a hernými konzolami. Potrebujú bicykel, ktorý spojí digitálny svet a športové aktivity a dieťa sa skutočne nadchne jazdou na horskom bicykli. Na elektrickom bicykli si deti môžu zajazdiť do náročnejších a nových výšin s otcom a užiť si svišťanie späť až do cieľovej rovinky. Čo by mohlo byť zábavnejšie ako toto?!
Kopcovitý terén
Mnoho detí žije v kopcovitých alebo horských oblastiach a musí prekonať vážnu nadmorskú výšku na tých najzákladnejších cestách, ako je chodenie do školy a návšteva svojich kamarátov. Elektrický bicykel môže poskytnúť dokonalú alternatívu k taxíku mamičky a otca. A myslite na všetky ďalšie cvičenia spojené s jazdou na bicykli!
Flexibilita
Nie príliš strmo, nie príliš ďaleko a pokiaľ možno rozmanité - deti majú na jazdu na bicykli veľké nároky, najmä v kopcovitých alebo horských oblastiach. To je miesto, kde prichádza elektrický bicykel, ktorý poskytuje deťom rôzne režimy podpory, aby mohli pružne reagovať na trasu v závislosti od ich fyzickej zdatnosti, aktuálnej nálady, vetra a výškového profilu.
Rodinná zábava
Čoraz viac rodičov vyráža na vlastných elektrických bicykloch. A deti nemajú nádej, že vydržia na bicykli bez motora. Elektrický bicykel otvára dvere k mnohým vzrušujúcim rodinným dobrodružstvám, vrátane dlhých cykloturistických víkendov, expedícií po kopcovitých lesných chodníkoch a cyklistických dovoleniek v horách.