Hriadeľ prednej vidlice na mojom bicykli je uvoľnený/je tam vôľa. Čo môžem urobiť?

Pre nás nie je nič dôležitejšie ako bezpečnosť vášho dieťaťa.
Nanešťastie sme zistili, že u malého počtu bicyklov z určitej produktovej rady sa môže hriadeľ vidlice uvoľniť. Zatiaľ sa tak však stalo iba v niekoľkých ojedinelých prípadoch. Tento problém sa týka iba bicyklov woom 4, woom 5 a woom 6 s výškovo nastaviteľnými predstavcami Vario (pozri obrázok), ktoré sa predávajú od septembra 2018.
Jedinými dotknutými modelmi sú bicykle, ktoré sú súčasťou série ORIGINAL. Nové horské bicykle OFF woom nie sú ovplyvnené.
Aby sa zabránilo tomuto problému, prosíme všetkých dotknutých zákazníkov, aby si na bicykel primontovali ľahko inštalovateľnú maticu a skrutku (pozri pokyny).
Chceli by sme zdôrazniť, že ide iba o preventívne opatrenie, ktoré prijímame s cieľom vylúčiť akékoľvek riziko vyplývajúce z uvoľnenia hriadeľa vidlice. Predtým, ako vaše dieťa bude bicykel používať, venujte pár minút pripevneniu skrutky a matice.
Príslušnú skrutku a maticu je možné vyzdvihnúť si na predajni a nechať si ich nainštalovať.
Ak ste už na predné koleso bicykla namontovali originálny blatník, nemusíte robiť nič - svorník slúžiaci na uchytenie blatníka plní rovnaký účel ako skrutka.
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte kontaktovať náš zákazníckych tím zaslaním e-mailu na adresu () alebo na telefónnom čísle (). Radi vám pomôžeme. Prípadne môžete navštíviť najbližšieho maloobchodného predajcu woom.